31 Aralık 2009 Perşembe

TAKVİM VE SAAT

2009 yılını bitirdik, 2010 yılı için sınıfımıza bir takvim hazirladık.CD kullanarak birerde saat oluşturduk.






























30 Aralık 2009 Çarşamba

SEBZE YETİŞTİRİCEĞİZ




Ebeveyin katılımında bu hafta Cennet Dua`nın annesi Nevcihan hanımı misafir ettik.Deniz yıldızları için marul,soğan ve sarımsak sebzelerinin nasıl yetiştiğini ve vucudumuz için faydalarını anlattı ve sonra saksılara dikmek için ortam hazırladı.Deniz yıldızlarım adına kendisine çok teşekkür ederim.Birde saksıları süsledi elinize sağlık....yanlız unutmadan biz suluyamadık eve götürme aşamasında zorluk olmaması açısından lütfen siz sulayın.....























HAVUZUMUZA BAKTIK


Beden dersinde deniz yıldızları havuzlarını görmek istediklerini soyleyince Aslı öğretmen ricalarını yerine getirmiş.Teşekkür ederiz öğretmenim.








PAYLAŞIM SIRASI DEMİR KAAN`DA

Demir Kaan`nın annesi bizim için elmalı kurabiyler hazırlamış.Teşekkür ederiz.Elif Hanımın ellerine sağlık kesesine bereket....






Demir Kaan cici annemize de ikramda bulundu....


29 Aralık 2009 Salı

DENİZ YILDIZI HİKAYESİ

Şair ve bilim adamı Lauren Iseley, bir gün sahilde yürüyüş yapıyordu. Uzakta danseder gibi hareketler yapan bir adam dikkatini çekti. Merak edip hızlı hızlı ona doğru yürüdü. Yaklaşınca bir gencin yerden bir şey alıp denize attığını, sonra birkaç adım koşup aynı hareketi sürekli tekrarladığını gördü.
Biraz daha yaklaşıp genci selamladı ve aralarında şu konuşma geçti:
- Ne yapıyorsun böyle?- Okyanusa deniz yıldızı atıyorum. - Deniz yıldızı mı? - Evet... Güneş yükseldi ve sular çekiliyor. Eğer onları hemen suya atmazsam az sonra ölecekler.- Ama görmüyor musun ki, kilometrelerce sahil var ve baştan aşagıya deniz yıldızı ile dolu, ne farkedecek?
Genç adam eğilerek yerden bir deniz yıldızı daha aldı, denize fırlatırken:
- Bakın. Onun için fark etti!

AFİYET OLSUN





















SU ALTI PROJEMİZ













28 Aralık 2009 Pazartesi

SERBEST OYUN OYNADIK







KURT VE KUZULAR

Bugün drama günümüz....
İşte kurt ve kuzular...