12 Mart 2010 Cuma

BOL BOL OYUN OYNADIK....







3 yorum:

  1. hocam çok iyi yaptınız bolbol oynasınlar...büyüyünce boya yapıyorsun,sayılarla uğraşıyorsun,yazı yazıp sürekli birşeyler öğreniyorsun ama evcilik oynayamıyorsun..ilerde ne güzel oyunlar oynardık diyecekler..inşallah.hepiniz mutlu olun...hemde çok..

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum size çocuklar oyunla büyümeli.Sayıları, renkleri,vb kavramları sırası gelince öğrenecekler.Çocuklarımız sayılardan çok iyi huylar kazansın.Kendilerine özgüveni gelsin. Mutlu olsunlar önemli olan bu.Malesef üzülerekte söylemek istiyorum.Bazı anne ve babalarımızda aman benim çocuğum her şeyi öğrensin.Diye çabalyanlar var.Hoşlarına gidiyor benim çocuğumda bunu da biliyor deyip gurur duyuyor.Çocuklara her şeyi verirsek.İlkokulda ne yapacaklar.Ömür boyu zaten hayatlarında olacak.Biz anaokuluna gitmedik.Öğrenemedikmi.Her şeyi zamanı gelince öğrendik.Anaokulu demek çocuklarımız iyi davranışlar kazansın, kendilerine özgüveni gelsin.Kendilerini toplum karşında rahatlıkla ifade etsin.Mutlu bir birey olarak yetişsin.Bol bol sosyal aktivitelere katılsın.Demek bence.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten 4 yaşta daha fazla olabilir bu oyunlar dramalar en sevdikleri şeyler,daha sık olması onların heyecanını arttıracaktır.nevcihan hanıma katılıyorum her konuda olduğu gibi bu konudada
    bu arada hocam elif bana arkadaşlarınında bazen kolye taktığını söyleyerek inatla bunu taktı onlara göre kolyem olmayınca böyle xlarge taktık.ne yapalım bu ufak şeyler içinde artık mücadele etmek istemiyorum yoruldum çünkü bu taleplerle uğraşmaktan ve karşı koymaktan.

    YanıtlaSil